Anna – 08.03.2017

Jeg har fundet den perfekte MAC® software til at efterbehandle mine fotos.

art1Jeg har været optaget af fotografering, fra jeg var meget ung, men har altid troet, at det var noget for eliten, for folk med mange penge… Det er ikke bare udstyret, der er dyrt, men også softwareprodukterne til efterbehandling…

Efter ikke at have haft et eneste kamera i hånden i årevis vendte lysten til at fotografere tilbage helt naturligt, da mine børn blev født. De er de primære motiver i mine portrætfotos og andre billedtyper.

Problemet med mine skønne tumlinger, som med mange børn i det hele taget, er, at de ikke er nemme at fotografere, fordi de konstant er i bevægelse, som for eksempel når de leger. Det endte ofte med, at mine fotos blev spoleret af skæmmende genstande i baggrunden eller fremmede folk på offentlige steder.

Under en samtale med en ven, som også holder af at fotografere, faldt snakken på efterbehandlingssoftware. Tanken om de høje priser, som forhandlerne tog for den slags software på det tidspunkt, gjorde, at jeg ikke var voldsomt begejstret for ideen.

Så jeg gik på internettet for at undersøge nærmere. Min første indskydelse var at besøge hjemmesiden for Photoshop, som er den professionelle software, som alle fotoentusiaster kender til. Den første ulempe var, at jeg havde glemt, hvor kompleks en software det var. Jeg er ikke computerekspert og kom hurtigt til at føle mig lidt fortabt. For det andet koster det basisprogram, der udbydes på siden, 999 KR om året. Det var alt for dyrt og indbefatter et abonnement. Ikke på vilkår…

Mens jeg søgte videre på internettet, faldt jeg over et softwareprodukt ved navn Photo Eraser voor Mac® (klik her). Og sikke en glædelig overraskelse! Efter at have forsøgt mig med det var jeg overbevist om, at jeg havde fundet lige præcis den efterbehandlingssoftware, jeg havde brug for. Det har en brugervenlig grænseflade og alle de vigtigste værktøjer, jeg har brug for til efterbehandling af mine fotos.

Med dette link kan du se en gratis demoversion af softwaren:

Denne software har funktioner, som jeg aldrig havde set før. Jeg bruger ganske enkelt penselværktøjet til at male de elementer, jeg vil fjerne, og… med et enkelt klik forsvinder den uønskede genstand fra mit foto! Baggrunden genereres automatisk, og jeg kan godt love dig, at det er en meget effektiv måde at fjerne folk i baggrunden fra fotografier af mine børn.

Hvad du skal vide:
Jeg synes, at Photo Eraser voor Mac® er både brugervenligt og har mange funktioner. Det giver dig blandt andet mulighed for at skabe fotomontager med største lethed, og, frem for alt, meget hurtigt, og du er garanteret et godt resultat.

Hvis du ligesom mig vil tage fat på de helt grundlæggende ting, der kan forbedre dine fotos, så kan jeg stærkt anbefale Photo Eraser voor Mac®.