kelly_photo_blog

Anni- 8.6.2016

Löysin täydellisen ohjelman valokuvieni korjailuun!

art1Olen ollut innokas valokuvaaja jo nuoresta, mutta ajattelin aina, että se oli rikkaiden hupia… Ei riitä, että laitteista saa pulittaa paljon rahaa, kun myös valokuvanmuokkausohjelmat maksavat…

En ollut vuosiin kajonnutkaan kameraan, mutta halu valokuvata palasi lasten syntymän jälkeen. Heistä tulikin pääasiallinen muotokuvien ja muiden otosten kohde.

Rakkaiden taaperoideni, kuten monien lasten, kuvaaminen ei ole kovin helppoa heidän liikkuessaan esimerkiksi leikkien tiimellyksessä. Usein kuvat menivät pilalle, koska taustalla oli jotain vähemmän kuvauksellista tai tuntemattomia henkilöitä, jos kuva oli otettu julkisella paikalla.

Kun keskustelin niinikään valokuvausta harrastavan ystäväni kanssa, valokuvankorjaus tuli puheeksi. Muistin ohjelmistonkehittäjien tuotteistaan silloin perimät hinnat, enkä ollut kovin innoissani aiheesta.

Tein joitakin hakuja Internetissä. Ensimmäiseksi menin Photoshopin sivulle – onhan se ammattiohjelmisto, jonka kaikki valokuvausta harrastavat tuntevat. Ensimmäinen kompastuskivi oli ohjelman monimutkaisuus, jonka olinkin unohtanut. En ole tietokonenero ja tunsin oloni pian eksyneeksi. Toiseksi sivulla tarjottu perustuote maksaa 146 € vuodessa. Liian kallista ja vaatii jatkuvan tilauksen. Ei onnistu…

Jatkoin netin selailua ja törmäsin ohjelmistoon nimeltä (). Se olikin mukava yllätys! Kokeiltuani ohjelmaa totesin, että juuri sitä kuvankäsittelyohjelmalta odotinkin. Siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja kaikki tärkeimmät työkalut, joita kuvieni korjailuun tarvitsen.

Tästä linkistä voit katsoa maksuttoman demon ohjelmasta:

Ohjelmistossa on toimintoja, joita en ole koskaan nähnyt missään muualla. Sivellintyökalulla voin värittää kohteet, jotka haluan poistaa, ja… yhdellä napsautuksella ylimääräinen kohde poistuu valokuvasta! Tausta luodaan automaattisesti ja voin vakuuttaa, että toiminnolla pystyy poistamaan hyvin tehokkaasti vieraat ihmiset lapsikuvieni taustalta.

Mitä pitää tietää:
Minusta on sekä helppokäyttöinen että monipuolinen. Sillä voi muun muassa luoda kuvakollaaseja helposti ja ennen kaikkea nopeasti, ja tuloksesta tulee taatusti onnistunut.

Voit katsoa maksuttoman demon Photo Clipistä. Julkaisija antaa jopa tyytyväisyystakuun!

Jos sinäkin haluat parantaa kuviasi helposti, suosittelen lämpimästi -ohjelmistoa.