Jan – 08.03.2017

Jeg fant den perfekte MAC® programvaren til å korrigere bildene mine med!

art1Jeg har vært lidenskapelig opptatt av fotografering siden jeg var ung, men jeg trodde det var bare for eliten, folk med mye penger … Ikke bare er utstyret dyrt, det er også korrigeringsprogramvaren…
Etter flere år uten å ha vært i nærheten av noe kamera, kom interessen for fotografi tilbake naturlig, etter at barna mine ble født. De ble hovedmotivene for portretter og for andre typer bilder.
Problemet med mine små barn, som med de fleste barn, er at det ikke er enkelt å fotografere dem når de beveger seg, for eksempel mens de leker. Jeg endte ofte opp med bilder som ble ødelagt av gjenstander i bakgrunnen eller av ukjente folk på offentlige steder.
Under en samtale med en venn som også er lidenskapelig opptatt av fotografering, kom problemet med bruk av en programvare for bildekorrigering opp. Med tanke på prisene programvareleverandørene tok på den tiden, var jeg ikke altfor entusiastisk.
Så jeg gikk på Internett for å gjøre litt research. Min første tanke var å gå til Photoshops sin nettside, den profesjonelle programvaren som alle fotoentusiaster er kjent med. Den første haken var at jeg hadde glemt hvor kompleks programvaren var. Jeg er ingen dataekspert og følte meg raskt litt forvirret. Dessuten koster det grunnleggende produktet som tilbys på nettsiden mer enn 1500 kroner i året. For dyrt og med et abonnement inkludert. Nei takk!
Mens jeg fortsatte å søke på Internett, kom jeg over et programvareprodukt som heter Photo Eraser (last ned her). Og for en bra overraskelse det var! Etter å ha gitt det et forsøk, var det nøyaktig det jeg forventet av en programvare for bildekorrigering. Det har et brukervennlig grensesnitt og de viktigste verktøyene jeg trenger for å korrigere bildene mine.
Her kan du laste ned programvaren:

Programvaren har funksjoner som jeg aldri hadde sett noe annet sted. Jeg brukte enkelt og greit penselen til å fargelegge elementene jeg ville fjerne og … med ett klikk, forsvant det uønskede objektet fra bildet! Bakgrunnen genereres automatisk og jeg kan fortelle deg at det er svært effektivt for å fjerne personer fra bakgrunnen i bilder av barna mine.

Det du trenger å vite:
Jeg synes Photo Eraser er både brukervennlig og funksjonsrikt. Du kan blant annet lage bildemontasjer enkelt, og ikke minst, svært raskt. Resultatet er garantert.
Hvis du for eksempel, som meg, vil ha det grunnleggende verktøyet for å forbedre bildene dine, anbefaler jeg Photo Eraser.