kelly_photo_blog

Anna – 08/04/2017

Ik heb de perfecte software gevonden om mijn foto's te corrigeren!

art1Al van kleins af heb ik een passie voor fotografie, maar ik dacht altijd dat het iets voor de elite was, voor mensen met veel geld… Want niet alleen de apparatuur, maar ook correctiesoftware is duur…

Na jaren geen camera te hebben aangeraakt, begon het na de geboorte van mijn kinderen weer te kriebelen om foto’s te nemen. Zij werden mijn voornaamste onderwerpen voor portretten en andere opnamen.

Het probleem met mijn kleine schatten – zoals met de meeste kinderen – is dat ze zich moeilijk laten fotograferen wanneer ze in beweging zijn, bijvoorbeeld tijdens het spelen. Vaak werden mijn foto’s verpest door storende elementen in de achtergrond of door onbekende mensen op openbare plaatsen.

Tijdens een gesprek met een vriend die ook fotografieliefhebber is, hadden we het over het gebruik van fotocorrectiesoftware. Met de prijzen die softwareleveranciers vragen in gedachten, was ik niet erg te vinden voor het idee.

Daarom ging ik op onderzoek uit op het internet. Instinctief surfte ik naar de website van Photoshop, de professionele software die alle fotografiefanaten kennen. Eerste vaststelling: ik was vergeten hoe complex de software is. Ik ben geen computerexpert en voelde me al snel een beetje verloren. Ten tweede kost het basisproduct dat op de site wordt aangeboden € 146 per jaar. Te duur en je hangt vast aan een abonnement. Geen sprake van…

Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik de software tegen (). Van een aangename verrassing gesproken! Ik probeerde het programma uit en het deed exact wat ik van fotocorrectiesoftware verwacht. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en alle hoofdgereedschappen die ik nodig heb om mijn foto’s te corrigeren.

Via deze link kunt u een gratis demo van de software bekijken:

De software heeft functies die ik nergens anders heb gezien. Ik kleur gewoon de elementen die ik wil verwijderen met het borstelgereedschap en…met één klik verdwijnen de boosdoeners uit mijn foto! De achtergrond wordt automatisch gegenereerd en, neem het van mij aan, het programma is zeer effectief in het verwijderen van mensen in de achtergrond uit foto’s van mijn kinderen.

Wat u moet weten:
Ik vind gebruiksvriendelijk en toch zeer compleet. Je kan er onder andere vrij makkelijk, en vooral zeer snel, fotomontages mee maken met een gegarandeerd resultaat.

U kunt een gratis demoversie van Photo Clip bekijken. De uitgever betaalt u zelfs volledig terug als u niet tevreden bent!

Bent u net als ik op zoek naar de basisfuncties voor het verbeteren van foto’s, dan kan ik warm aanbevelen.