kelly_photo_blog

Anna – 2017-04-08

Jag har funnit den perfekta programvaran för att korrigera mina foton!

art1Jag har varit en ivrig fotofantast sedan unga dar men trodde att denna hobby endast var reserverad en elit, välbärgade människor … Utrustningen är dyr, och det är också korrigeringsprogrammen …

Efter flera år utan att hålla i en kamera fick jag lust, efter barnens födelse, att ta upp fotografering igen. Främst för att ta porträtt och andra bilder av barnen.

Men som med många andra barn var problemet med småttingarna att de inte var lätta att fotografera när de rörde på sig, t.ex. när de lekte. Det slutade ofta med bilder som var oanvändbar p.g.a. oestetiska inslag i bakgrunden eller främmande människor på offentliga platser.

Under ett samtal med en likasinnad fotofantast kom frågan om fotoredigeringsprogram upp. Fast när jag mindes priset som programvaruleverantörerna tog vid den tiden var jag inte så entusiastisk vid idén.

Så jag kollade upp saken på Internet. Min första tanke var att besöka Photoshops webbplats, programvaran för yrkesfolk som alla fotofantaster känner till. Den första haken var att jag hade glömt hur komplicerad programvaran var. Jag är ingen dataexpert och kände mig snabbt en smula förvirrad. För det andra kostade programmets grundversion på webbplatsen 1399 kr per år. För dyrt och kräver att man abonnerar. Inget för mig …

Efter vidare sökningar på Internet fann jag en programvara kallad (). Och det var en god överraskning! Efter att ha provat den var det exakt vad jag förväntade mig i fråga om redigeringsprogram. Den har ett användarvänligt gränssnitt och alla de viktigaste funktionerna jag behöver för att korrigera mina bilder.

Här är en länk för att se en gratis demo av programvaran:

Programvaran har funktioner som jag aldrig har sett förut. Jag använder penselfunktionen för att enkelt färglägga alla delar jag vill ta bort och … med ett klick försvinner de oönskade inslagen från mitt foto! Bakgrunden skapas automatiskt, och den är verkligen effektiv för att ta bort människor i bakgrunden från bilderna på mina barn.

Vad du behöver veta:
Jag tycker att är både enkel att använda och komplett. Du kan bl.a. enkelt, och framför allt mycket snabbt, sammanställa fotomontage och resultatet är garanterat.

Du kan se en kostnadsfri demoversion av Photo Clip. Utgivaren erbjuder t.o.m. att betala tillbaka pengarna om du inte är nöjd!

Om du, som jag, vill ha det väsentligaste för att förbättra dina foton rekommenderar jag varmt .