inPixio Photo Studio 12

Geweldige foto's in één klik.

 • Corrigeer gemakkelijk fouten in foto’s
 • Wis objecten met één klik
 • Maak prachtige nieuwe afbeeldingen
 • inPixio® beeldcorrectie met één klik
 • NIEUW! Gloednieuwe interface
 • NIEUW! Nieuwe achtergronden voor fotomontages
 • NIEUW! "Delen"-knop voor Facebook, Twitter
 • NIEUW! Maak uw foto’s levendiger door de lucht te vervangen

Voor Na
Origineel
Verwijder
objecten

Wis ongewenste objecten als bij toverslag!

Wis ongewenste objecten volledig uit uw foto. Verkeersborden, kabels, personen of om het even welk beeld dat afleidt van wat u wilt vastleggen.
Met de wisfunctie kunt u elk object of elke persoon uit uw foto verwijderen zonder het minste kwaliteitsverlies. Het selectiegereedschap omvat automatische kleurdetectie om u te helpen bij het retoucheren van uw foto.
Gebruik de wisfunctie ook om portretten te retoucheren. Werk kleine onvolkomenheden weg en maak rimpels minder zichtbaar, net als in glossy magazines!

Verwijder en vervang fotoachtergronden!

Iedereen heeft wel een foto met een onbekende op de achtergrond, een auto die passeert of een huis in aanbouw achter de gefotografeerde(n). Zou het niet fijn zijn als u de volledige achtergrond kon verwijderen, of zelfs de achtergrond kon vervangen zodat het lijkt alsof u ergens anders was? Welnu, met de achtergrondbewerkingsgereedschappen van Photo Studio kan dit nu snel en eenvoudig.

 • slider image 1
 • slider image 2
 • slider image 3

Uitknippen met enkele klikken!

Knip alle details, personen, voorwerpen of landschapselementen die u maar wilt uit uw foto’s. Selecteer de vorm van het object met de cursor. Het Photo Studio-algoritme wordt automatisch uitgevoerd en verwijdert de achtergrond!
U kunt de "behoud"-cursor gebruiken om belangrijke details te behouden voor het gewenste knipresultaat! Zelfs de fijnste details, zoals haar, kunt u met een verbluffende precisie verwijderen. Plak vervolgens de uitgeknipte foto”s op een achtergrond naar keuze om collages of fotomontages te maken met slechts één klik!

 • slider image 1

Maak indrukwekkende fotomontages

Met Photo Studio kunt u uitgeknipte foto’s toevoegen aan andere beelden om fotomontages of collages te maken.
Randen verfijnen maakt het mogelijk contouren op slimme wijze te verfijnen om de overgang tussen het onderwerp en de achtergrond te verzachten voor een nog betere integratie in uw fotomontage.

inPixio® beeldcorrectie – Pro-versie

Verbluffende foto’s met één klik – met 100% automatische slimme technologie! Verbeter de kwaliteit en de kleuren van uw foto’s in minder dan 1 seconde dankzij ons volautomatische proces. U hoeft niet langer een Photoshop-expert te zijn om perfecte foto’s te maken!

Automatische correctie
Voor Na

Pro-versie – Spectaculaire functies voor al uw bewerkingsbehoeften

Tilt-Shift en Soft Focus

Voeg een horizontale soft focus (tilt-shift) toe aan uw foto’s. Dit zorgt voor fantastische miniatuureffecten die het focusobject van uw foto er als een miniatuur laten uitzien!

Tekst en stickers-gereedschap

Kies uit meer dan 100 stickers en tekstsjablonen om uw foto’s extra stijl te geven. U hebt de keuze uit originele inhoud voor elke speciale gelegenheid (verjaardagen, wensen, uitnodigingen enz.). De sjablonen zijn 100% aanpasbaar zodat u uw boodschappen een persoonlijke touch kunt geven.

Kleureffecten (LUT)

Maak uw foto’s uniek met de stijl van een professionele fotograaf. Dankzij onze selectie van LUT’s wordt uw foto met één klik getransformeerd en verbeterd. U kunt dit gereedschap ook gebruiken om uw eigen bibliotheken te importeren of om gratis bibliotheken te downloaden en te importeren vanaf het internet.

Ontworpen voor gebruiksgemak

Zo hebt u minder tijd nodig om te leren en hebt u meer tijd om te genieten van uw foto’s.

Ontworpen voor gebruiksgemak

Wis objecten, vervang achtergronden en maak verbluffende fotomontages die u kunt delen!

Download uw versie van Photo Studio vandaag!
of
Koop het vandaag en krijg een exclusieve korting van 50 %!
Photo Studio 12
-50%