wp-content/themes/inPixio/includes/functions/lang-redirects.php Photo Studio LP NL - inPixio

Verwijder en vervang fotoachtergronden!

Iedereen heeft wel een foto met een onbekende op de achtergrond, een auto die passeert of een huis in aanbouw achter de gefotografeerde(n). Zou het niet fijn zijn als u de volledige achtergrond kon verwijderen, of zelfs de achtergrond kon vervangen zodat het lijkt alsof u ergens anders was? Welnu, met de achtergrondbewerkingsgereedschappen van Photo Studio kan dit nu snel en eenvoudig.

NU KOPEN
Windows For Windows PC only
  • slider image 1
  • slider image 2
  • slider image 3
  • slider image 1
  • slider image 2
  • slider image 3

Nieuw! inPixio® Lucht vervangen

De mogelijkheden zijn eindeloos! Maak uw foto’s levendiger door de lucht te vervangen. Geef de gewenste sfeer aan uw foto, zoals een zonsondergang of zonneschijn, en maak een einde aan die grijze lucht.

Wis ongewenste objecten als bij toverslag!

Wis ongewenste objecten volledig uit uw foto. Verkeersborden, kabels, personen of om het even welk beeld dat afleidt van wat u wilt vastleggen.
Met de wisfunctie kunt u elk object of elke persoon uit uw foto verwijderen zonder het minste kwaliteitsverlies. Het selectiegereedschap omvat automatische kleurdetectie om u te helpen bij het retoucheren van uw foto.
Gebruik de wisfunctie ook om portretten te retoucheren. Werk kleine onvolkomenheden weg en maak rimpels minder zichtbaar, net als in glossy magazines!

Before After
Uitknippen met enkele klikken!

Uitknippen met enkele klikken!

Knip alle details, personen, voorwerpen of landschapselementen die u maar wilt uit uw foto’s. Selecteer de vorm van het object met de cursor. Het Photo Studio-algoritme wordt automatisch uitgevoerd en verwijdert de achtergrond!
U kunt de “behoud”-cursor gebruiken om belangrijke details te behouden voor het gewenste knipresultaat! Zelfs de fijnste details, zoals haar, kunt u met een verbluffende precisie verwijderen. Plak vervolgens de uitgeknipte foto”s op een achtergrond naar keuze om collages of fotomontages te maken met slechts één klik!

Maak indrukwekkende fotomontages

Met Photo Studio kunt u uitgeknipte foto’s toevoegen aan andere beelden om fotomontages of collages te maken.
Randen verfijnen maakt het mogelijk contouren op slimme wijze te verfijnen om de overgang tussen het onderwerp en de achtergrond te verzachten voor een nog betere integratie in uw fotomontage.

  • slider image 1
Before After

inPixio® beeldcorrectie – Pro-versie

Verbluffende foto’s met één klik – met 100% automatische slimme technologie! Verbeter de kwaliteit en de kleuren van uw foto’s in minder dan 1 seconde dankzij ons volautomatische proces. U hoeft niet langer een Photoshop-expert te zijn om perfecte foto’s te maken!

Automatische correctie

Pro-versie – spectaculaire functies voor al uw bewerkingsbehoeften

Nieuw! Achtergrond vervagen - alleen PRO

Laat uw onderwerp eruit springen door de achtergrond te vervagen. Maak prachtige portretten van professionele kwaliteit zonder de vaardigheden van een gevorderde fotograaf te bezitten.

Perspectiefgereedschap - Nieuw!

Met dit nieuwe automatische correctiegereedschap kunt u gebouwen en structuren rechtzetten die scheef lijken te staan bij opnamen vanuit een lage hoek. Bij het nemen van een foto treedt vaak perspectiefvervorming op als er niet genoeg afstand is tussen de camera en het onderwerp. Vooral bij foto’s van gebouwen is vaak perspectiefcorrectie nodig.

Tilt-Shift en Soft Focus

Voeg een horizontale soft focus (tilt-shift) toe aan uw foto’s. Dit zorgt voor fantastische miniatuureffecten die het focusobject van uw foto er als een miniatuur laten uitzien!

Kleureffecten (LUT)

Maak uw foto’s uniek met de stijl van een professionele fotograaf. Dankzij onze selectie van LUT’s wordt uw foto met één klik getransformeerd en verbeterd. U kunt dit gereedschap ook gebruiken om uw eigen bibliotheken te importeren of om gratis bibliotheken te downloaden en te importeren vanaf het internet.

Kleureffecten (LUT)
perspective slider image 0 perspective slider image 1 perspective slider image 2 perspective slider image 3 perspective slider image 4 perspective slider image 5 perspective slider image 6 perspective slider image 7 perspective slider image 8 perspective slider image 9
Origineel
Perspectiefcorrectie
Before After

Ontworpen voor gebruiksgemak

Zo hebt u minder tijd nodig om te leren en hebt u meer tijd om te genieten van uw foto’s.

Ontworpen voor gebruiksgemak

Wis objecten, vervang achtergronden en maak verbluffende fotomontages die u kunt delen!

Download uw versie van Photo Studio vandaag!
49,99 €29,99 €
NU KOPEN
Windows For Windows PC only
Buy Now
close